Trip To Melaka

Sudah lama gambar-gambar ini bersarang dalam harddisk. 14 Mac, tarikh berlangsungnya majlis kenduri bagi pernikahan antara si dia dan si dia...Siapakah 'dia'? Mystery...

Menanti ketibaan pengantin perempuan...(ini bukan pengantin lelaki)
Gelagat si kecil Aqilah.


Gelagat si kecil Al-Basyar..
Si dia 1.

Si dia 2.

Orang-orang kuat...



Itu sahaja untuk kali ini,sekian...
Kepada sesiapa yang ingin peristiwa penting mereka diabadikan, jangan segan-segan untuk hubungi saya di nombor di atas sebelah kanan.. :)

(gambar-gambar yang diupload mendapat kebenaran kedua-dua si dia...)

. Bookmark the permalink.

8 Responses to Trip To Melaka

  1. gambar terakhir rare lah =) ye gambar saya tu mintak kebenaran ke tak???

  2. gambar anda? yang mana? ade ke? heh...nk mntk kebenaran lah ni..
    yg terakhir tu rare mcm mana?

  3. rare sebab jarang dapat tengok gambar anak lelaki dengan ayah sebab memang sejak azali kot pak cik2 kurang gemar bergambar =) nice moment bro kalau ayah dia tengok dis pic mesti dia suka =)

  4. heh,betul jugak tu,ada ke gambar ana dengan ayah?
    macam xde je..

  5. hm.. samalah nanti balik kena amik banyak2lah..

    lepas tu gambar ni rare sebab satu hal.. nikon di page canon.. kih22 =)

  6. cisss...itu bukan rare,canon baik,tak kira sape2,amek je gambar..

  7. *Azdah* says:

    cantik gamba2 ni :)

  8. Alhamdulillah..syukran azdah..

Leave a Reply