Silhouette

Lama sudah tak update blog. Kalau ada habuk kat internet ni, mungkin dah tebal debu-debu kat blog ni. Gambar-gambar di bawah bertarikh 20 April, hampir sebulan terperap baru dikeluarkan. Outing terakhir bersama geng-geng UTM yang sudah graduate pada semester yang baru berlalu. Tripod belum beli lagi jadi gambar-gambar slow shutter belum dapat diambil dengan jayanya.

4 model bayangan..
Berdoa di waktu senja berlabuh..(Ya Allah moga cepat dapat kerja lepas Grad ni)
Aku bebas!!

. Bookmark the permalink.

2 Responses to Silhouette

  1. dobot says:

    Yang ni, adjust kat mana? tak reti nk buat. aperture ke, shutter?

  2. aperture n shutter, aim kat langit belakang,set aperture n shutter speed supaya langit blkg tu je yang cerah..
    dan test shoot,selagi subjek belum gelap,naikkan lagi shutter speed..ISO plng rendah ok..aperture sesuai yg kecik(f8.0 ke atas)

Leave a Reply