Outing & Misc.

1st outing selepas sampai UTM. Plan mula-mula kat tasik, tapi dah jemu sangat kat situ, taufiq ajak pergi kawasan rumah di sekitar Giant.

Tak banyak sangat gambar kali ni... :)

. Bookmark the permalink.

6 Responses to Outing & Misc.

  1. aku tahu tempat ni tak tau pulak boleh amik gambar kat sekitar ni sebab ada pencawang tu... dulu tanya isma dia kata "kau nak mati cepat pergi amik gambar kat pencawang tu!" rupanya hidup semua lagi yer~ cantik cahaya matahari waktu ni...

  2. hahaha..Ajal di tangan Allah, bukan lama pun kat situ. Takde pagar TNB pun,boleh je masuk,tapi banyak semak samun lah.time ni geng nikon main CLS. Trigger ku sudah rosak...huhu

  3. Trigger rosaaaaaaaaaaak? Not my fault right? Macam rasa nak pinjam je gambo yang cantik2 for my blog... Could I?

  4. nope,not ur fault..dah nak rosak kan..ambil je mami..

  5. Mar Nilam says:

    klau aku tahu aritu aku ikut dah..em tengah cari member prempuan nak ajak outing sama korang..aku sorang je segan pula..lgpun aritu tidak mengizinkan aku pergi..hafiz rabu ni pegisiannya apa sahaja? aku rasa mcm nak join barang sebentar,

  6. ajak je sape2,yang takde kamera tapi berminat pun ok jugak.
    Rabu ni aku tak plan lagi,tapi maybe ajar basic pasal gambar.
    Datanglah ye,ada member perempuan,jangan risau.

Leave a Reply